Искате да бъдете щастливи? Пътувайте! Ново изследване на университета във Вашингтон

...
Искате да бъдете щастливи? Пътувайте! Ново изследване на университета във Вашингтон
Коментари Харесай

Искате да бъдете по-щастливи? Тогава просто…

Искате да бъдете щастливи? Пътувайте!  Ново проучване на университета във Вашингтон е потвърдило, че хората, които пътуват постоянно, са по-щастливи от тези, които въобще не пътуват.
Участниците в изследването, които пътували на повече от 150 км. от вкъщи си, са със 7% по-щастливи от тези, които рядко са се отдалечавали от вкъщи си.
 Щастливци сте, в случай че имате връзка с тези 3 зодии Щастливци сте, в случай че имате връзка с тези 3 зодии
Има някои зодии, с които любовта е ария! Това са зодии, които слагат другия преди всичко, в никакъв случай себе си. Освен всичко, те са изкл...
Учените признават, че фамилията и приятелите имат най-важна роля в общото схващане за благополучие и триумф, само че пътешествията имат по-значим резултат върху самооценката за задоволеност от живота. Причината? Когато пътуваме, се откъсваме от рутината и се натрупа нов опит и знания.
Отдалечаването, въпреки и за малко, от всекидневието ни – семейство, дом и другари, в действителност ни кара да ги оценим същински. Междувременно пътуването ни дава малко време единствено за нас, което постоянно се губи измежду ежедневните задания.
Не на последно място, новите прекарвания се трансформират в прелестни мемоари, които по-късно можем да си припомняме, с цел да ни карат да се усмихваме, а това усилва равнището на ендорфин в мозъка ни.
Така че, даже и в обстановка на частична изолираност – намирайте метод да пътувате. Заслужава си!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР